NOVO V NAŠI PONUDBI!

Naši paleti aktivnih doživetij v naravi smo letos dodali rekreativni tek. Če je tudi vam tek zlezel pod kožo ali sodite med “zasvojence”, ki tudi med dopustom ne morete brez njih, se nam lahko pridružite na kakšnem od “tekaških” izletov ali potovanj, se skupaj z nami udeležute tekaške preizkušnje in čare destinacije odkrivate med tekom. Pobrskajte po pomladnih ali jesenskih tekaških prireditvah, izberite kakšno po vašem okusu in primerno vaši kondicijski pripravljenosti, prijavite se, se skupaj z nami podajte se na štart in stecite po mestnih ulicah, nabrežjih, čez mostove in parke in si lokalne znamenitosti oglejte malo drugače.

Če vam je bliže gibanje v naravi in premagovanje višinskih razlik se nam lahko pridružite tudi na kakšnem od gorskih ali vse bolj priljubljenih trail tekov in se prepustite utripu neokrnjene narave. Stecite po obalnih stezicah, prašnih poljskih poteh, strmih klancih, skozi gozdove, čez travnike, po brezpotjih in si privoščite enkratno doživetje v naravi, kjer je vsak korak novi užitek. Ob ljubezni do gibanja potrebujete le še tekaške copate in nekaj kondicije.

Dovolite si popolno sprostitev, poživite telo in duha, se “resetirajte” in ponovno “zaženite” na kakšni od naših tekaških pustolovščin!

Tek

BANJA LUKA 

  (Maraton)

Očarljiva Banja Luka, mesto parkov in zelenja, lepih deklet, športa in odlične kulinarike. Privoščite si jesenski “mini odklop” in skupaj z nami odtecite maraton ali kakšno drugo manj zahtevno tekaško razdaljo. Prijazni gostitelji vas vabijo s sloganom “prebudite notranjega heroja in pustite svojo sled na banjaluškem asfaltu!”

HVAR

  (Spartan Race 2024)

V mesecu oktobru Hvar gosti SPARTAN WORLD CHAMPIONSHIP 2024 (Svetovno prvenstvo v teku z ovirami na 100M, 5K, 10K), ki se bo v zgodovino Spartan race tekmovanj vpisalo kot prvo svetovno prvenstvo v teku z ovirami na 5K in 100M razdalji. Bodite del tridnevnega športnega spektakla, v sklopu katerega bo tekmovalo okrog 3000 udeležencev iz več kot tridesetih držav.