O NAS

Smo majhen, ambiciozen tim, z dolgoletnimi izkušnjami v organizaciji izletov in potovanj za skupine. Velik poudarek naših potovanj je na aktivnem preživljanju prostega časa, pri čemer nas vodi želja, da vam ponudimo pristna doživetja narave, ob nepogrešljivi kombinaciji zabave, druženja in rekreacije. Poleg klasičnega pohodništva, kolesarjenja in smučanja, sestavni del naše ponudbe predstavljajo tudi različne oblike adrenalinskih užitkov, raftingi, soteskanja in pod., po “dozo” adrenalina in nepozabne potovalne trenutke pa vas popeljemo tudi na različne športne dogodke, zlasti tekaške prireditve, kot so cestni maratoni, trail teki in različne druge vzdržljivostne preizkušnje (Spartan race), ki se jih kot veliki navdušenci nad tekom zelo radi udeležimo skupaj z vami.

Poleg potovanj za skupine, za posamezne destinacije  nudimo tudi individualne aranžmaje, poskrbimo za avtobusne transferje, pomagamo pri najemu vozil, kot akreditirana članica IATA-e (International Air Transport Association), pa vam preko rezervacijskega sistema Amadeus uredimo letalske vozovnice na vseh relacijah tako nacionalnih kot nizkocenovnih letalskih prevoznikov.

Potovanja in izlete organiziramo s polno mero odgovornosti in prilagodljovosti, kot družinsko podjetje pa v snovanju “naše zgodbe” predvsem stavimo na pošten odnos do dela, zaupanje in zadovoljstvo naših strank ter krepitev prepoznavnosti.
 
In naj vas nikakor ne “zavede” naše ime. Morda res odraža sentimentalno navezanost na balkanski prostor, kamor smo zlasti v prvih letih poslovanja popeljali največ skupin in kamor se zaradi nostalgičnih spominov, pristnosti in tople domačnosti vselej radi vračamo, nikakor pa ne določa meja, kamor vas peljemo, saj z nami lahko potujete povsod, v različne države in tudi najbolj oddaljene kraje.
 
Bodite del naše zgodbe, počaščeni bomo!
 
Team Turistične agencije Balkanika!