HVAR (Spartan race 2024)

 1.DAN: petek, 11.10.2024

Odhod v jutranjih urah. Vožnja do Splita, kjer se vkrcamo na trajekt. Po prihodu na Hvar sledi vožnja v kraj nastanitve. Osvežitev. V popoldanskih urah se skupaj udeležimo svečane otvoritve in spremljevalnega programa, ki ga organizatorji pripravljajo za udeležence dogodka. Večerja in nočitev.

2. DAN: sobota, 12.10.2024

Zgodnji zajtrk in odhod na prizorišče dodajanja, ki bo v različnih disciplinah potekalo do večera. Tekači se bodo prvega tekmovalnega dne preizkusili v teku na 100M in 5K, za ostale pa je prosto za samostojne aktivnosti – spremljanje tekem, kopanje ali raziskovanje mesta Hvar. Večerja in nočitev.

3. DAN: nedelja, 13.10.2024

Zgodnji zajtrk. Odhod na tekmovalno prizorišče in udeležba na 10K preizkušnji za tekače in najmlajše  (organizator je poskrbel tudi za otroški tek), za spremljevalce prosto za samostojne aktivnosti. V popoldanskih urah sledi podelitev nagrad najboljšim tekmovalcem in kratka slovesnost ob koncu športnega dogajanja ter še »skok« v morje pred vrnitvijo v hotel. Večerja in nočitev.

4. DAN: ponedeljek, 14.10.2024

Zajtrk. Vožnja s trajektom na celino in nadaljevanje poti proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih popoldanskih oziroma zgodnjih večernih urah. .

CENA: 319 EUR (pri udeležbi min. 15 potnikov)

Cena vključuje:
  • avtobusni prevoz,
  • 3 x polpenzion v hotelu***/****
  • 2 x trajekt,
  • stroške priprave in organizacije izleta.
 Doplačila:
  • turistična pristojbina,