Oman - potovanje
Madeira - potovanje
Kuba - potovannje
Jordanija - Potovanja
Mljet - Potovanja
Rab - Potovanja
Azori - potovanja
OMAN
OMAN OD 1750€

Sultanat Oman, lepotica Arabskega polotoka, dežela med puščavo in gorami, ki s svojimi izjemnimi naravnimi lepotami, razgibano pokrajino, zelenimi oazami, belimi peščenimi plažami, ki jim ni videti konca ter razkošno prestolnico Muškat nikogar ne pusti ravnodušnega.

Madeira
MADEIRA OD 1199€

Cvetoča Madeira - otok večne pomladi..

KUBA
KUBA

Kuba, največji otok Karibskega otočjaže leta velja za eno izmed najbolj eksotičnih turističnih destinacij na svetu. Dežela sladkornega trsa, najboljših cigar na svetu, tobaka, ruma, vroče salse, prelepih peščenih plaž, osupljivega podvodnega sveta in temperamentnih, vselej nasmejanih domačinov. S svojimi številnimi kulturno zgodovinskimi in naravnimi znamenitostmi Kuba navduši slehernega popotnika, krona vseh pa je zagotovo stara Havana, uvrščena na Unescov seznam svetovne dediščine.

Slide
JORDANIJA OD 1299€

Mirna oaza na bližnjem vzhodu.

Slide
MLJET OD 420€

Mljet, ki mu zaradi bujne vegetacije, stoletnih gozdov borovcev in pinij pravijo tudi »zeleni otok«, je eden od najbolj sončnih in za mnoge najlepši otok Jadranskega morja.

Slide
RAB OD 560€

Rab, ˝otok sreče˝, kot ga še imenujejo in eden od najbolj zelenih jadranskih otokov, se razen s prelepimi plažami ponaša z več kot 100 kilometri kolesarskih in sprehajalnih stez in je odlična izbira tudi za aktivni oddih.

Slide
AZORI OD 1590€

Azori, skrivnostni in osupljivo lepi portugalski otoki, ki jih sestavlja devet večjih, naseljenih ter več manjših otokov in čeri in so od evropske celine oddaljeni 1360 kilometrov že desetletja veljajo za prestižno in eksotično turistično destinacijo.

previous arrow
next arrow

Letos smo našo ponudbo nekoliko “osvežili”, dodali nekaj novih, zanimivih destinacij, še naprej pa se trudimo biti avtentični, “svoji” in kdaj tudi malček drzni. Z našo pomlajeno ekipo si srčno prizadevamo za pristno doživljanje destinacij in potovanja kot edinstven spoj sprostitve, adrenalina in bega od vsakodnevnice. Masovnost nikdar ni bila naš cilj, stavimo na manjše skupine, izbiramo manj znane poti in kraje, ki čakajo, da jih skupaj z nami odkrijete. Čeprav je osrednji poudarek naših potovanj na aktivnem preživljanju prostega časa, pa veliko stavimo tudi na spoznavanje lokalne kulture, tradicije in navad obiskanega kraja, v nenehni povezavi z naravo in lokalnim prebivalstvom. Vsaka “naša” destinacija je zgodba zase, z vsakim novim izpeljanim potovanjem, ki se ga trudimo “zapakirati” malo drugače, pa se tudi sami učimo, rastemo in bogatimo lastna življenja. Ker pa za nas “šteje” le kakovost vaše izkušnje, vselej radi prisluhnemo vašim željam in sugestijam, ki nam pomagajo oblikovati  potovanja po “vaši meri”.
 
Svet je tu… le nekaj klikov stran od vas. Odkrivajte ga z nami, prebudite avanturistični duh v sebi in si privoščite edinstvena doživetja v naravi!!!

VSA POTOVANJA V LETU 2024

INDIVIDUALNA POTOVANJA

Odslej v naši ponudbi tudi individualni paketi za določene destinacije! Za več informacij nas pokličite ali nam pišite na info@balkanika.si